Ons team

Lucas Post - Meubelmaker

Ik ben een zoon van Gerrit Post en treedt dan ook in zijn voetsporen m.b.t meubelmaker en interieurbouw. De ervaring van vader op zoon heeft er toe geleid dat we samen al vele bijzondere en mooie projecten hebben kunnen realiseren. Eerlijkheid en betrouwbaarheid naar klanten staan bij mij op nummer 1.
Het mooie aan elke opdracht is dat het ontstaat uit een ruwe schets en gaandeweg samen met de klant wordt gerealiseerd tot een prachtig project, waar zowel ik als de klant trots op ben! Daar doe ik het voor!

Hillien Pasterkamp Post - Stoffeerder

Ik ben een dochter van Gerrit Post en de zus van Lucas Post. Door mijn opleiding woninginrichting & design ben ik in aanraking gekomen met meubelstoffering.
Een aantal jaar na de opleiding heb ik besloten om dit prachtvak door te zetten bij Lucas Post Houtwerken. Hierdoor kunnen we nu nieuwe en bestaande meubels op maat voorzien van de mooiste stoffen. Ik vind het altijd weer een uitdaging om een oud meubelstuk te renoveren en er een geheel nieuwe look aan te geven.
Door de combinatie van ons als familiebedrijf vind ik het super leuk om samen met mijn broer opdrachten voor klanten te mogen doen. Vooral omdat onze passie en liefde voor meubels doorgegeven is door Gerrit Post, onze vader.

Gerrit Post - Meubelmaker

Ik heb altijd veel passie gehad voor het vervaardigen van meubelen die ik door heb kunnen geven aan mijn kinderen en daar ben ik zeer trots op .
In 1997 ben ik begonnen met een meubelmakerij waarin passie en ambacht op nummer 1 stond! Door het bedrijf over te geven aan mijn kinderen, kan ik hen bijstaan waar nodig en geef ik zo het bedrijf een gezonde toekomst. Dit vind ik het mooiste wat je je kinderen kan meegeven.

Pieter Koffeman - Montage